NB I

Újabb próbajátékos érkezett

A 19 éves kongói-belga csatár, Jesse Mputu két gólt is lőtt a szombati felkészülési mérkőzéseken.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy félidőt az UTE U21-es együttese, egy játékrészt pedig az NB III-as Jászapáti ellen játszott szombat délelőtt az Újpest FC a Duna Cipő-pályán. Az UTE ellen Zamostny Balázs duplája mellett a próbázó Jesse Mputu volt eredményes (3-0), a Jászapáti elleni 45 percet pedig szintén Mputu döntötte el (1-0).

A 19 éves kongói-belga csatár Belgiumból érkezett próbajátékra, korábban a KSV Roeselare, illetve a KV Kortrijk együttesében futballozott.

– Rendben volt a mai kilencven perc, azt játszották a játékosok, amire számítottam. Jó teljesítményt nyújtottak azok, akik ma pályán voltak, persze ezt el is vártam, hiszen ők is jó labdarúgók – mondta klubja honlapján Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője. – Mindenki odatette magát, szép gólokat rúgtunk, de azért ezt helyén kell kezelni, hiszen ezúttal nem annyira erős ellenfelekkel játszottunk, mint eddig. Ezzel együtt is azt mondom, hogy elérték a céljukat a mai meccsek. A próbajátékon lévő Mputu lőtt két gólt és láthattunk tőle pár jó megmozdulást, de még idő kell ahhoz, hogy eldöntsük, hogy elég jó-e ahhoz, hogy Újpesten játsszon.

Olvasói sztorik