NB I

Ugrai Roland aláírt a Fradinál

A Haladástól távozó fiatal csatár három és fél évre szerződött új csapatához, amelynek gyerekkora óta szurkol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden délután a Rangadó.hu írta meg elsőként, hogy a Ferencváros szerződteti a Haladás 21 éves csatárát, Ugrai Rolandot. A fiatal játékos szerdán átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton, majd csütörtökön szentesítette a három és fél évre szóló megállapodást.

A Ligakupa nyolcaddöntőjében a Haladás a Ferencvárost fogadja szombaton. A párosítás a fiatal csatár átigazolásának ismeretében még inkább pikánsnak számít, de Ugrai elmondta, mivel valószínűleg csak csütörtökön csatlakozik új csapatához, nem valószínű, hogy egy-két közös edzés után pályára lép Szombathelyen.

A Rangadó.hu megkeresésére az Ugrai Rolandot képviselő iroda nevében Illés Zoltán menedzser elmondta, hogy ezzel a szerződéssel jelentősen nőttek a játékos esélyei arra, hogy megfelelő teljesítmény esetén egyszer egy külföldi klubban szerepelhessen.

– Nagyon örülünk, hogy Roland ilyen patinás klubhoz kerülhetett, hiszen Magyarország legnépszerűbb csapatáról beszélünk. Bízunk benne, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket, és gyümölcsöző, hosszútávú együttműködés alakul ki az FTC és közötte – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére csütörtökön, a szerződés aláírása után Illés Zoltán. – Köszönettel tartozunk a Haladás vezetőinek, akik hozzájárultak, hogy Roland a Fradihoz szerződjön, illetve szeretnénk külön köszönetet mondani Kriston Attilának, akinek oroszlánrésze van abban, hogy ez a megállapodás létrejöhetett. Azt gondolom, ezzel jelentősen nőttek Roland esélyei arra, hogy amennyiben megfelelően teljesít, egyszer külföldre is eljuthasson, de nyilván nem ugródeszkának szánjuk a Ferencvárost.

Olvasói sztorik