NB I

Összevesztek a Deutsch-gyereken

Szigetszentmiklóson szeretnék visszacsábítani az MTK játékosát, akihez azonban a pécsiek is ragaszkodnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 21 éves Deutsch Bence az MTK játékosa. Korábban kölcsönben a másodosztályú Szigetszentmiklóst erősítette, amelyben alapembernek számított. Aztán az élvonalbeli Pécshez került, amelynek színeiben bemutatkozott az NB I-ben, igaz, tavaly ősszel négy meccsen összesen csupán 58 percet töltött a pályán.

Az MTK hemzseg a kortársaitól, tehát ha a tehetsége lehetővé tenné, a fővárosi kék-fehérek bizonyára visszarendelnék, pláne, hogy immár a labdarúgó-csapat is az édesapja és a nagybátyja tulajdonába került. Garami József vezetőedző ennek ellenére nem tart rá igényt, szerdán pedig megjelent a hír az SzTK-Erima honlapján, hogy „Deutsch Bence visszatér klubunkhoz”.

Idézet a Szigetszentmiklós oldaláról:

Csapatunknál folytatja kölcsönben a tavasszal Deutsch Bence. A 21 éves játékos az elmúlt időszakot Pécsen töltötte, de nem kapott annyi lehetőséget, ami alatt megmutathatta volna, hogy mire képes. Csurka Zoltánt kérdeztük az új erősítésünk képességeiről.

– Nagyon örülök az érkezésének, remek kvalitásokkal rendelkező játékos. Rendkívül dinamikus és kiváló bal lábbal rendelkezik. Nem idegen számára ez a közeg, hiszen játszott már a csapatunkban, ezért biztos vagyok benne, hogy hamar be tudjuk építeni a keretünkbe – fogalmazott Csurka Zoltán vezetőedző.

És a dühös reakció:

A pécsiek megütköztek az NB II-es klub közleményén, a bama.hu hírportál egyenesen álhírnek minősíti Deutsch távozását, és azt írja, a politikus fiát csütörtökre visszavárják a PMFC-nél.

– Példátlan, hogy megjelenik egy ilyen hír, aminek nincs valóságalapja – fakadt ki Feleki Attila ügyvezető. – Senki nem keresett meg bennünket az ügyben, érvényes szerződés köti hozzánk és garantálom, hogy csütörtökön már újra itt edz nálunk. Beszéltem vele telefonon, elmondtam, hogy nem engedjük el, nem is volt szó róla.

Egy dologról azonban mintha mindenki elfelejtene beszélni: mi a jó a játékosnak? Ő mit szeretne? Az NB I-ben a kispadot koptatni, és néha beállni egy-két percre, vagy a másodvonalban rendszeresen játszani?

Olvasói sztorik