NB I

Siófokon is győzött a Pápa

Tóth Bálint csapata 4-2-re nyert a Balaton partján.
Felkészülési mérkőzés
FGSZ Siófok – Lombard Pápa 2-4 (2-3)
Siófok
Siófok: Tajti N. (Ambrusics) – Kiss Zs., Tímár, Fülöp N., Novák – Pál A. (Gárdos), Futó, Vass M. (Bogáti), Papp M. – Ivancsics – Horváth P. (Waltner). Edző: Horváth Károly
Pápa 1. félidő: Markek – Tóth G., Struhár, Présinger, Németh M. – Tajthy, Sekour – Orosz, Király B., Eszlátyi – Kenesei K. 2. félidő: Horváth G. – Nagy S., Nagy T., Struhár, Szilágyi M. – Pechy, Kulcsár K. – Schmid, Arszics, Horváth R. – Griffiths. Edző: Tóth Bálint
Gólszerzők: Horváth P., Kiss Zs., illetve Király B., Kenesei K., Eszlátyi, Horváth R.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az eredeti programtól eltérően nem a Siófoki Bányász edzőcentrumában, hanem a Balatoni Vasas műfüves pályáján lépett küzdőtérre a Lombard Pápa együttese.

Remekül kezdte a meccset a vendégcsapat, hiszen Király és Kenesei révén 12 perc alatt már 0-2-t mutatott az eredményjelző. A magabiztos előny tudatában visszaállt a Lombard, a Siófok pedig Horváth Péter góljával szépített, majd Kiss jóvoltából egyenlített. A szünetre mégis egygólos előnnyel mehettek a pápaiak, hiszen Eszlátyi is beköszönt.

A második játékrészben három próbajátékos kapott lehetőséget a vendégeknél, Szilágyi Márk, Pechi Tamás, valamint Schmid Máté, így ők már testközelből láthatták, hogy Horváth Richárd beállítja a 2-4-es végeredményt.

A pápai csapathoz kapcsolódó hír, hogy két fiatal játékos, a Haladástól érkező Jagodics Bence, és az újpesti Horváth Richárd is csatlakozott a csapathoz, az ősszel csak két meccsen szereplő Dóczi Krisztiánra viszont nem számítanak Pápán, ő az NB II-es Ajkában folytathatja a pályafutását – írja a papa-ma.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik