NB I

Dzsudzsák és Adorján is gólt lőtt

Szerdai gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó honfitársaink teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Dzsudzsák Balázs kezdőként lépett pályára és két gólt szerzett az orosz Dinamo Moszkva csapatában az ukrán Dnipro ellen 5-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen. A magyar válogatott balszélső a 14. percben végezhetett el szabadrúgást, amit 23 méterről a kapu bal oldalába tekert.

https://www.youtube.com/watch?v=mjmUXZSLK9k

A 28. percben egy moszkvai akció után, Dzsudzsák Balázs kapott egy pontos keresztlabdát, amit a kapu bal oldalába lőtt. A válogatott balszélsőjét a 75. percben cserélték le.

https://www.youtube.com/watch?v=Rpn8rmJMxu4

Az Olimpiakosz kapusa, Megyeri Balázs a kezdőcsapatban kapott helyet az Atromitosz elleni Görög Kupa-negyeddöntő 1-1-re végződő visszavágóján. A párharc első összecsapása 0-0-ra végződött, így idegenben rúgott góllal a magyar hálóőr csapata jutott a legjobb négy közé, ahol valószínűleg ismét találkozhatunk majd honfitársunkkal.

Adorján Krisztián kezdőként lépett pályára és gólt szerzett a Groningen csapatában a Twente elleni, 1-1-re végződő találkozón. A mérkőzést a holland élvonal 20. fordulójából pótolták. A magyar támadó 63 percet töltött a pályán. A Groningen 23 mérkőzés után a kilencedik helyen áll a holland bajnokságban.

Olvasói sztorik