NB I

Dzsudzsák csapata ellen a Videoton

Vasárnap öt edzőmeccset játszanak a magyar csapatok, kivétel nélkül külföldi ellenfelekkel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémia délelőtt rendkívül rangos csapat, az élvonalbeli Real Betis ellen játszik. A Primera División sereghajtója szombat délután még Valenciában játszott bajnoki meccset – amelyen 5-0-s vereséget szenvedett –, tehát erősen kétséges, hogy az első keretével áll ki a magyarok ellen. A sevillai együttes egyébként elég kilátástalan helyzetben van, szinte biztos, hogy ki fog esni. Elmúlt 15 meccséből csak egyetlen egyet tudott megnyerni, azt, amelyet a Puskás FC tagjai is láttak, hiszen az Espanyol ellen ők is ott ültek a lelátón múlt vasárnap.

A Diósgyőr törökországi ellenfele, a Hangzhou Greentown a 12. helyen végzett a kínai bajnokság legutóbbi idényében. Az Újpest a román másodosztály Keleti-csoportjában listavezető Rapid Bucuresti ellen lép pályára. Ez az a csapat, amelyet a Ferencváros 4-0-ra legyőzött a közelmúltban. A Pécsnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a cseh élvonalban ötödik Mlada Boleslav vár rá.

A sort a Spanyolországban tartózkodó Videoton zártja, amely este Dzsudzsák Balázs orosz csapata, a negyedik helyen álló Dinamo Moszkva ellen lép pályára.

FRISS:

Változott a Videoton meccsének kezdési időpontja. Az orosz klub honlapja szerint az időjárás-előrejelzés vihart jósol estére, ezért délelőtt 11-től rendezik a meccset! Dan Petrescu vezetőedző csak egy órával a kezdés előtt hirdet kezdőcsapatot, de az már biztos, hogy Dzsudzsák Balázs nem lép pályára a fehérváriak ellen.

Felkészülési mérkőzések

Rapid Bucuresti (román) – Újpest 1-0 (0-0)

Gólszerző: Paun (51.)

Tudósítás ide kattintva olvasható, képgalériával!

Hangzhou Greentown (kínai) – Diósgyőri VTK 2-0 (2-0)

Tudósítás ide kattintva olvasható, képgalériával!

Real Betis (spanyol) – Puskás Akadémia FC 2-3 (1-1)

Gólszerzők: Molina (26.), Juanma (82.), illetve Tóth L. (32.), Denkovics (65.), Szakály D. (tizenegyesből 84.)

Tudósítás ide kattintva olvasható!

Videoton – Dinamo Moszkva (orosz) 0-0

Tudósítás ide kattintva olvasható!

Pécsi MFC – FK Mlada Boleslav (cseh) 1-1 (0-1)

Gólszerzők: Wittédi (85.), illetve Nespor (41.)

Tudósítás ide kattintva olvasható!

Olvasói sztorik