NB I

UEFA Kupa-menetelés újratöltve

Újra összeáll a legendás csapat, és Székesfehérvárra csábítanák az egykori ellenfeleket is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hamarosan harmincadik születésnapját ünnepli a Videoton felejthetetlen UEFA Kupa-menetelése, amely során a – többi közt a Disztl-fivérek, Csuhay, Burcsa, Májer, Csongrádi, Vadász és Horváth Gábor nevével fémjelzett – csapat bejutott a sorozat döntőjébe, a visszavágón idegenben legyőzte a Real Madridot, és ezüstérmet nyert.

Ezt egy nagyszabású rendezvénnyel tervezi megünnepelni a Videoton Baráti Kör Egyesület, amely decemberben, a hagyományos, immár 15. alkalommal megrendezendő Fehérvári Futballfesztivál keretein belül újra összehozná az egykori nagy kedvenceket korabeli ellenfeleikkel. Az 1984–1985-ös Videoton mellett a tornán újra pályára lépne a cseh Dukla Praha, a francia Paris Saint-Germain, a szerb Partizan Beograd, az angol Manchester United, a bosnyák Zeljeznicar Szarajevó, valamint a spanyol Real Madrid harminc évvel ezelőtti csapata!

A VBKE honlapjáról kiderül, hogy az egyesület elnöke, Juhász László pénteken prezentálta az idei tornával kapcsolatos elképzeléseit, a szponzoroknak és az önkénteseknek szóló díjátadó keretében.

A nagyszabású torna tervei részletesen megtekinthetők ide kattintva!

Olvasói sztorik