NB I

Disztl Péternek is mennie kell!

Paulo Sousa úgy döntött, Disztl Péter sem maradhat a Videotonnál szakmai beosztásban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 2011-es bajnokcsapat edzői mára teljes mértékben kicserélődtek. A Videoton szerb, szlovák és montenegrói kapusait már nem edzheti Disztl Péter. A portugál vezetőedző, Paulo Sousa őt is lecserélte, és helyére ugyancsak ibériai tréner érkezik – értesült a Fehérvár24. A madridi Torreno és a barcelonai Carrilo pályaedzők mellé újabb spanyol várható, aki a kapusokat képzi majd.

Disztl Péter a bajnokcsapat kapusedzőjeként, korábban pedig az UEFA Kupa-ezüstérmes együttes hálóőreként is kitűnő teljesítményt nyújtott a csapatnál. Bajai születése ellenére Székesfehérváron mindenki fehérvárinak tekinti, de ez ma már kevés ennél a klubnál. A négy ibériai szakmai vezető a 24 fős keretben mindössze 9 magyar játékost tud elképzelni. Egyes információk szerint a következő idényre ez az arány még rosszabb lesz, ugyanis tovább csökken a magyarok száma.

Természetesen a Videoton szakvezetése bezárta az ajtókat, és nem közöl információkat, de sajtóinformációk szerint egyelőre nem biztos, hogy Disztl Péter elfogadja a számára felkínált munkát a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián.

Olvasói sztorik