NB I

Két piros lap, nulla gól

Az emberelőny és a tizenegyes sem volt elég a Mezőkövesdnek, amely 0-0-t játszott a Békéscsabával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két nap alatt a második edzőmérkőzését játszotta a Mezőkövesd, s közben utazott is, így nem csoda, hogy a mérkőzés eseménytelenül telt.

Az utolsó húsz percben volt némi izgalom is, hiszen a 68. percben Pantovics ütés miatt piros lapot kapott. Az emberelőnyt nem tudta kihasználni a Mezőkövesd, bár ennek kevés híja volt. A 88. percben Bogdány tört be a tizenhatoson belülre a jobb oldalon, ám buktatták, s a játékvezető büntetőt ítélt. A döntésről alkotott véleményét nem rejtette véka alá a csereként beállt Pozsár, ezért őt is kiállították. A lövést viszont Menougong rendkívül rosszul lőtte, pont az eldőlő kapus kezébe, úgyhogy maradt a 0-0.

A találkozón a békéscsabaiaknál pályára lépett a kecskeméti nevelésű védő, Koszó Balázs is, aki legutóbb Pápán edzett – tudósít a kovesdisport.hu.

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd-Zsóry – Békéscsabai 1912 Előre SE 0-0

Mezőkövesd, 200 néző. Játékvezető: Kátai

Mezőkövesd: Szántai – Búrány (Hegedűs Cs.), Szalai V. (Szilvási), Gévay, Fótyik – Velicky (Sigér), Takács P. (Dobos A.), Bognár I. (Olasz D.), Melczer (Menougong) – Balajti (Bogdány), Harsányi. Edző: Véber György

Békéscsaba: Póser (Scsekics) – Tolmbaye (Albert), Koszó, Balog Zs. (Pataki), Király (Horváth), Gajdos (Juhász), Bagi (Tölgyesi), Lucas, Leucuta (Balogh M.), Prasler (Pantovics), Károly (Pozsár). Edző: Komjáti András

Kiállítva: Pantovics (68.), Pozsár (88.)

Olvasói sztorik