NB I

Tisza Tibor szabadon távozhat

A DVTK nem kér pénzt a csatár új klubjától.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DVTK támadója, Tisza Tibor az utóbbi időben kiszorult a keretből, ezért amennyiben szeretne, szabadon távozhat Diósgyőrből.

– Egy új koncepció szerint alakítottuk ki a csapatot a szezon elején, mert a közelmúltban azt láttuk, hogy a nagy nevek – és ez természetesen nem csak Tisza Tiborra vonatkozik – nem feltétlenül jelentenek eredményes csapatot. A szurkolóink győzelmeket akarnak látni, és az ő akaratuk szent, ennek kell alárendelni minden döntést. Vezetőedzőként úgy ítélem meg, hogy Tisza Tibor nem fér bele ebbe a küzdő, győzelemre éhes csapat koncepciójába. A bajnokságban jelenleg elfoglalt negyedik hely, a kupaeredmények azt jelzik, hogy helyes úton járunk, erre utalnak a szakemberektől és a szurkolóktól kapott visszajelzések is. Ha Tisza Tibor valóban olyan jó játékos, amilyennek tartja magát, akkor biztos vagyok benne, hogy hamarosan jelentkezik érte egy klub, sok sikert kívánok neki – nyilatkozta a klub honlapján Tomiszlav Szivics vezetőedző.

Kovács Zoltán sportigazgató szerint a csapat és a klub érdekében született ez a szakmai stábbal közös döntés. Az esetleges jelentkező a DVTK-val biztosan gyorsan dűlőre jutnak, mert bár nyáron jár le Tisza Tibor szerződése, de már most térítésmentesen elengedik.

A Rangadó.hu értesülése szerint Tisza mostanság sok időt töltött korábbi klubja, az Újpest FC székházban, de nem igazol oda, mert nem tudott megegyezni az anyagiakban a tulajdonossal.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik