NB I

Szlovák szurkolók balhéztak

Pirotechnikai eszközök kerültek elő a nézőtérről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A lipóti labdarúgópálya január 25-én szombaton nemzetközi edzőmérkőzésnek adott otthont. A külföldi vendégcsapatot egy kisbusznyi szurkoló kísérte el, akik a meccs megkezdése után petárdát dobáltak. Miután észlelték a rendőrök jelenlétét, további rendbontásokat, szabálysértéseket nem követtek el.

A mérkőzést biztosító rendőrök a nézők távozása után átkutatták a vendégszektort, és ott különböző pirotechnikai eszközöket találtak. Az ügyben a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya polgári felhasználású robbanóanyagokkal és pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is felhívja a sportbarátok, szurkolók figyelmét, hogy a családbarát és sportszerű szurkolás érdekében, a nézőtér biztonsági rendszabályainak betartása mellett, közbiztonságra különösen veszélyes eszközt, pirotechnikai terméket ne tartsanak maguknál, mivel ellenük a hatóság eljárást kezdeményez – írja a police.hu.

Bár az edzőmeccs párosítását a rendőrség honlapja nem hozta nyilvánosságra, de bizonyos, hogy a Lombard Pápa és a szlovák Spartak Trnava találkozójáról van szó.

Olvasói sztorik