NB I

Véget ért az edzőtábor

Selymes Tibor szerint nincs gond a hozzáállással, de fizikálisan kell még fejlődni kell.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Véget ért a Kaposvári Rákóczi FC idei első edzőtáborozása, az élvonalban sereghajtó somogyiak két hetet Debrecenben töltöttek.

– Munka, munka és munka – így tudnám jellemezni az elmúlt két hetet. Naponta két-három edzésen vettek részt a játékosok. Volt, akinek nem okozott gondot, de volt, akinek igen. Nincs gond a hozzáállással. Fizikálisan kell még fejlődniük – nyilatkozta a sonline.hu oldalon Selymes Tibor, a Kaposvár vezetőedzője.

Időközben eldőlt, hogy Badis és Issaga személyében két francia belsővédőt igazolt a klub, és a román utánpótlás-válogatott Florean is szerződést kapott. A nagy visszatérő André Alves leigazolása még mindig folyamatban van. Több próbajátékos is pályára lépett kaposvári színekben, de róluk még nem akart beszélni az edző. Csak annyit árult el, hogy lesznek, akiket tovább tesztelnek, és olyanok is, akiktől búcsút vesznek.

A klub honlapján vasárnap bejelentették, hogy a Barcelonánál nevelkedett, kameruni U21-es válogatott középpályás, Armand Ken Ella kölcsönbe Kaposvárra érkezik, és amennyiben jól teljesít, nyáron végleg a somogyiakhoz kerülhet az ukrán Karpati Lviv együttesétől.

A jövő héten Kaposváron készül tovább a csapat. Az időjárástól és a lehetőségeiktől függően még a fizikális felkészülésre helyezik a hangsúlyt, majd február 8-án elutaznak Törökországba.

Olvasói sztorik