NB I

Ivan Lovrics nem hosszabbít

A Bp. Honvéd védelmének oszlopos tagja nyáron erősebb bajnokságba szerződne.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ivan Lovrics a Bp. Honvéd védelmének oszlopos tagja. A horvát játékos évek óta stabil, meghatározó játékot produkál. Az ügyeit képviselő FMF ügynökséghez folyamatosan érkeznek megkeresések, de a hátvéd egyelőre a tavaszi folytatásra koncentrál.

Alapjáraton belsővédő, de bizonyított már jobbhátvédként, és jobboldali középpályásként is. Több területen bevethető, sokoldalú játékos. Lovrics jól érzi magát Magyarországon és jelenlegi klubjánál egyaránt, és a klubvezetés is biztosítja számára a megfelelő szakmai munka hátterét. Jelenleg a tavaszi szezonra összpontosít, ebben az átigazolási időszakban nem aktuális a klubváltása, de bízik benne, hogy a nyáron, szerződésének lejárta után, talán erősebb bajnokságba szerződhet.

Köztudott, hogy a Honvéd nagyon jól gazdálkodik a légiósaival. Olyan magyar csapat, amely hazai mércével mérve tudott tranzitklubbá válni az elmúlt időszakban. Több játékosának lehetőséget tudott biztosítani a nyugati ligák, főként a francia bajnokság irányába – tájékoztatta a Rangadó.hu-t az FMF Hungary menedzseriroda.

Olvasói sztorik