NB I

Dudás Ádám hosszabbított

A kiváló csatár kedden délután újabb másfél plusz évre írt alá az ETO csapatához.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Dudás Ádám 2015. június 30-ig kötelezte el magát jelenlegi klubjához, és a felek megállapodtak arról is, hogy a bajnokcsapat plusz egyéves opciós joggal is rendelkezik. Korábban Szasa Sztevanovics, a napokban kinevezett sportigazgató arról beszélt, hogy nem lesz sok változás a csapatban, nos ez az első lépés annak tekintetében, hogy úgy erősíti meg játékoskeretét az ETO, hogy a közeljövőben lejáró szerződésű labdarúgókkal hosszabbít.

– Nagyon gyorsan megegyeztünk egymással, mert mi szerettük volna, hogy Ádám maradjon, és ő sem akart távozni. Szerencsére a sérülése után már teljes értékű munkát tud végezni, örülök, hogy nem csak a tavaszi szezonban számíthatunk rá, hanem a továbbiakban is. Abban is bízom, hogy másfél év után mindkét fél szeretné, hogy a plusz egy év opció is életbe lépjen – nyilatkozta a klub honlapján Szasa Sztevanovics sportigazgató.

– Szeretek Győrben játszani, minden ide köt, a család, a kedvesem és a barátok is, így nagyon örülök, hogy a klubnál számolnak velem – mondta Dudás Ádám. – Nagyon sokat jelent nekem, hogy kedvelnek a szurkolók, azt szeretném, ha újra eljutnék arra a formára, amivel kétezer-tizenegy őszén segíteni tudtam az ETO-t. Nyáron lesz nyolc éve, hogy bemutatkoztam itt Győrben az NB I-ben, tavaly értünk a csúcsra a bajnoki címmel, nagyon bízom abban, hogy zavartalan lesz a felkészülésünk, és olyan tavaszt produkálunk, aminek köszönhetően elérjük céljainkat.

Dudás Ádám az ETO saját nevelésű labdarúgója, aki a korosztályos válogatottban az U20-világbajnokságon bronzérmet szerzett, az U18-as korosztályban pedig Európa-válogatott volt. Tavaly a Magyar Kupában ő szerezte a legtöbb győri gólt, 2011 őszén a sportnapilap szakírói az ősz legjobbjának látták az NB I-es meccsek osztályzatai alapján.

Olvasói sztorik