NB I

Élénk érdeklődés a kapus iránt

Mióta válogatott lett Horváth Tamás, német és olasz klubok figyelmét is felkeltette.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Horváth Tamás, a Mezőkövesd-Zsóry kapusa meghívást kapott Pintér Attilától a válogatott összetartásaira, ezzel azonnal felkeltette a klubok érdeklődését.

A kiváló képességekkel rendelkező hálóőr nemzetközi tapasztalattal még nem rendelkezik, ahogy megkapta a rendszeres játéklehetőséget az újoncnál, élni tudott vele: ziccereket hárított, reflexvédéseivel többször pontokat mentett csapatának. Ezt a sorozatban harmadik válogatott meghívó is bizonyítja.

Már az első edzéseken kiderült, hogy képességei mellett a tudatosságával emelkedik ki a társai közül. A 27 éves kapus tanult a korábbi hibáiból, ma már nehéz nagy hibát találni a játékában, a bravúrjaira viszont egyre többen felfigyelnek. A folyamatos játéklehetőségnek köszönhetően mára az NB I meghatározó kapusai közé tartozik.

Hírnevének ugrásszerű növekedése egyértelműen annak köszönhető, a kiváló teljesítménye mellett, hogy az új szakvezetőtől meghívást kapott a magyar válogatottba.

Tehetségét több klub is észrevette. A játékos ügyeit intéző menedzserirodához több csapattól érkezett megkeresés. A német és az olasz másodosztályból is van érdeklődés, de egyelőre a tavaszi szezon és a bennmaradás kiharcolása a legfontosabb célja a hálóőrnek. Horváth Tamást jelenleg szerződés köti a mezőkövesdi csapathoz, nyáron azonban olyan szintre juthatnak tárgyalások, hogy létrejöhet egy klubcsere – tájékoztatta a Rangadó.hu-t az FMF Hungary Kft. részéről Berkes Péter marketing-igazgató.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik