NB I

Új ügyvezető Diósgyőrben

A Diósgyőr FC Kft. taggyűlésén a leköszönő Dudás Hunor helyett Szabó Tamást bízták meg a tulajdonosok az ügyvezetői feladatok ellátásával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szabó Tamás Miskolcon született közgazdász, tanulmányait a Miskolci Egyetemen, az angliai Teesside University-n és a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatta. Korábban több miskolci nagyvállalat és jelentős beruházási projekt vezetőjeként dolgozott, illetve jelenleg is ügyvezetője az Európa Kupa nyolcaddöntőjébe jutott DVTK női kosárlabda-csapatának.

– Nyugodtan mondhatom, hogy gyermekkori álmom vált valóra ezzel a kinevezéssel. Édesapám hétéves koromban vitt ki először a stadionba, és azóta a DVTK meghatározó részévé vált az életemnek. Mindent meg fogok tenni, hogy a diósgyőri sport az ország egyik vezető tényezőjévé váljon és hozzájáruljon az egész régió fejlődéséhez. Köszönöm a tulajdonosok, és elsősorban Leisztinger Tamás úr bizalmát – mondta Szabó Tamás, a Diósgyőr FC Kft. új ügyvezetője.

A klubvezető a Miskolc Holding Zrt-nél elnök-vezérigazgatóként dolgozott, korábban a miskolci Robert Bosch gyár cégvezető igazgatójaként tevékenykedett, azt megelőzően pedig a Shinwa miskolci leányvállalatának vezetője volt.

– Úgy gondolom Szabó Tamás személyében sikerült megtalálni azt a sportvezetőt, aki hosszú távon is képes lesz a szurkolók, a támogatók és a tulajdonosok elvárásainak megfelelően fejleszteni az egész diósgyőri sportéletet. Bízom benne, hogy egy új kiemelkedően sikeres időszak kezdődik most el – nyilatkozta a klub honlapján Sántha Gergely, a Borsodsport Invest Kft. ügyvezetője.

Olvasói sztorik