NB I

Emiliano Bonazzoli érkezik

Pénteken fél plusz egy évre írhat alá a rutinos olasz támadó Kispestre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Múlt szerdán adtunk hírt először arról, hogy Emiliano Bonazzoli a Bp. Honvéd csapatában folytathatja pályafutását. A 35 éves olasz csatár elvi megállapodásra jutott a kispestiekkel, és készen áll, hogy hazánkba költözzön.

A Budapest Honvéd nemzetközi ügyekért felelős igazgatója, Fabio Cordella nyilatkozott egy olasz internetes lapnak, és megerősítette a támadó érkezését.

– Emiliano Bonazzoli már szombat óta Budapest van, és együtt készül a Honvéd csapatával. Pénteken orvosi vizsgálaton vesz részt, és ha minden rendben van, aláírhatja a szerződését – mondta Fabio Cordella a tuttomercatoweb.com oldalon. Hozzátette, hogy egyelőre a mostani szezon végéig kötelezi el magát a rutinos csatár, de szeretnék, a következő idényben is maradna. A szerződés időtartamáról a következő napokban várható végleges döntés.

A tapasztalt játékos megjárta az olasz első és másodosztályt, így valószínűleg nagy hasznára lesz Marco Rossi együttesének. Cordella szerint a fizikai adottságaira és a technikai tudására is szüksége van a Honvédnak.

Olvasói sztorik