NB I

Bonazzoli közel a kispestiekhez?

Még ezen a héten aláírhatja a szerződést a rutinos olasz középcsatár.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A reggionelpallone.it cikke szerint Emiliano Bonazzoli egy lépésre van attól, hogy a Bp. Honvéd csapatában folytassa pályafutását. A 35 éves csatár elvi megállapodásra jutott a kispestiekkel, készen áll, hogy hazánkba költözzön, és aláírja júniusig szóló szerződését. Még csiszolni kell néhány részletet, de még ezen a héten szentesíthetik a megállapodást. Az egykori élvonalbeli futballista ugyanakkor nyitott egy másik lehetőségre is, hiszen Japánba is hívják.

Az olasz sajtóhírnek némileg ellentmond a Honvéd honlapján megjelent cikk, miszerint a kispesti klub nem ajánlott szerződést Bonazzolinak, hanem a játékost ajánlották a magyar klub figyelmébe.

– Bonazzolit több játékossal együtt ajánlották a figyelmünkbe, nem mi kerestük meg. Ha úgy alakul, hogy érdeklődnénk iránta, akkor meghívjuk majd egy próbajátékra. Eddig egyszer beszéltünk vele, de semmi más nem történt – mondta George F. Hemingway, tulajdonos.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!