NB I

Rudolf Gergely megfázott

A Győri ETO csatára nem vesz részt a keretedzéseken, a sérült Guzmics és Devecseri viszont ott van Telkiben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A megfázás miatt hiányzó Rudolf Gergely kivételével minden behívott részt vett a magyar válogatott keretedzésének első hétfői tréningjén – írja az MLSZ Twitter-oldala.

A Haladás hírlevele hétvégén arról írt, hogy Guzmics Richárd és Devecseri Szilárd is sérült, ennek ellenére a Haladás két védője is ott lesz Telkiben, és a válogatott orvosi stábja veszi kezelésbe a húzódásukat.

Pintér Attila hétfőn délelőtt megtartotta a válogatottnál számításba vett játékosok második összetartásának első edzését. A tréningen megfázása miatt nem vett részt Rudolf Gergely, míg a többiek verőfényes napsütésben foglalták el a telki edzőközpont edzőpályáját. A keret tagjai újabb taktikai feladatokat vettek át, a kapitány elsősorban a védekezés különböző alapelemeit gyakoroltatta, de már támadásvezetés is szerepelt a feladatok között.

Pintér Attila örömmel konstatálta, hogy a napokban kisebb sérüléssel bajlódó Guzmics Richárd annak ellenére is ragaszkodott az összetartáson való részvételhez, hogy egyelőre nem végezhet százszázalékos edzésmunkát.

– Bár már szinte teljesen gyógyultnak érzem magam, tisztában voltam vele, hogy nem végezhetek teljes értékű edzésmunkát. Ezzel együtt is itt akartam lenni, részben azért, mert ezekben a napokban kovácsolódik össze a csapategység, másrészt pedig azért, mert így nem maradok le a taktikai elemek megbeszéléséről, és legalább elméletben megismerhettem a kapitány által kért feladatokat – mondta az MLSZ honlapján Guzmics Richárd.

A délelőtti edzést követően taktikai megbeszélésen vettek részt a kerettagok, majd 17 órától ismét a pályán volt jelenésük, Pintér Attila ekkor tartotta meg a mai második gyakorlást.

Olvasói sztorik