NB I

Tovább erősítik a szlovákiai vonalat

Harsányi Zoltán és Fótyik Dominik után újabb három szlovákiai játékost igazolt az újonc.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A profutbal.sk érdeklődésére Juraj Kotleba menedzser elmondta, hogy Peter Chrappan, Stanislav Velicky és Peter Styvar személyében egy védő, egy középpályás és egy csatár csatlakozik az élvonalban újonc Mezőkövesd-Zsóry keretéhez a januári felkészülés kezdetén.

Velicky egyéves szerződést ír alá a borsodiakkal, Styvar viszont először próbajátékon vesz majd részt. Hosszú ideig sérült volt, de az utolsó öt őszi bajnoki fordulóban már játszott a Rozsnyó színeiben, és azt mondja, tökéletes állapotban van a lába.

A 29 éves belsővédő, Peter Chrappan korábban megfordult Ausztriában, Azerbajdzsánban és az Egyesült Államokban is. A 32 éves szélső védő, Stanislav Velicky szerepelt Ausztriában, Lengyelországban, Cipruson és Csehországban. Ő egyébként már korábban meggyőzte Véber Györgyöt, aki az első edzés után javasolta a szerződtetését, és játszott volna a Ferencváros ellen is, de nem készültek el a szükséges dokumentumok. A 33 éves középcsatár, Peter Styvar cseh, angol és görög klubokban futballozott.

A Mezőkövesd ősszel már igazolt két szlovákiai játékost: Harsányi Zoltánt és Fótyik Dominikot.

Olvasói sztorik