NB I

Hazai pályán győztek Szalaiék

Vasárnapi gyűjtőcikkünkben nyomon követtük honfitársaink külföldi szereplését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban. Gyűjtőcikkünkben a vasárnapi játéknap történéseiről olvashatnak.

Hajnal Tamás nem kapott lehetőséget a német másodosztály 18. fordulójában 0-0-ra végződő Erzgebirge Aue – Ingolstadt mérkőzésen. A válogatott középpályás csapata 14. helyen áll a Bundesliga 2-ben.

Bodor Boldizsár és Babos Gábor is a kispadról nézte végig, ahogy csapatuk, a NAC Breda 3-2-s vereséget szenved a listavezető Vitesse otthonában a holland bajnokság 17. fordulójában. A Breda a 13. helyen áll a tabellán.

A kispadon kezdte a Feyenoord-Groningen mérkőzést az U21-válogatott szélsője, Adorján Krisztián. A fiatal játékos a 78. percben lépett pályára a vendégcsapatban, amely 1-0-s vereséget szenvedett a holland bajnokság 17. fordulójában. A Groningen a hatodik helyen áll.

Köteles László csapata, a Genk a Standard Liege otthonában szenvedett 3-1-s vereséget a belga bajnokság 19. fordulójában. A magyar kapus továbbra is sérüléssel bajlódik, így nem szerepelt a Genk keretében. Csapata ötödik helyen áll a tabellán.

Tőzsér Dániel a kispadról nézte végig a Genoa 1-1-es döntetlenjét az Atalanta ellen az olasz bajnokság 16. fordulójában. A magyar középpályás csapata a kilencedik helyen áll a Serie A-ban.

A Schalke 04 csapata hazai pályán 2-0-ra verte a kiesés elől menekülő Freiburg együttesét a német bajnokság 16. fordulójában. A hazai csapatban Szalai Ádám végig a pályán volt. A válogatott támadó csapata hatodik helyen áll a tabellán, ami jelen pillanatban Európa Liga kvalifikációt ér.

Idegenben kapott ki 3-2-re Bogdán Ádám csapata, a Bolton Wanderes az angol másodosztály huszadik fordulójában. A magyar válogatott hálóőre még sérülés után lábadozik, így nem volt részese a Wanderes vereségének a Wigan otthonában. A Bolton jelenleg 16. helyen áll a 24 csapatos pontvadászatban.

Továbbra is élvezi a bizalmat Gulácsi Péter, a Red Bull Salzburg kapusa. A magyar hálóőr csapata az Austria Wien gárdáját győzte le hazai pályán 4-0-ra az osztrák bajnokság huszadik fordulójában. A Salzburg első helyen áll a bajnokságban és 11 pont előnye van a második helyezett Grödig előtt.

Az Olimpiakosz idegenben verte 2-0-ra sereghajtó Arisz csapatát a görög bajnokság 15. fordulójában. Az éllovas együttesben Megyeri Balázs ezúttal sem kapott lehetőséget. Az Olimpiakosz nyolc pontos előnnyel vezeti a görög bajnokságot a PAOK előtt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik