NB I

Burgos távozni akar Győrből

A salvadori csatár elmondta: korábban két magyar csapat is érdeklődött iránta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Győri ETO salvadori csatára, Rafael Burgos a culebritamacheteada.com.sv oldalon megjelent interjúban elmondta, hogy januárban mindenképpen távozni szeretne jelenlegi klubjától, mert nem kap elegendő játéklehetőséget. A 25 éves támadót korábban hónapokon keresztül szerette volna megszerezni a győri együttes, ennek ismeretében valóban érthetetlen, miért nem szerepeltetik többet, a jelenlegi idényben ugyanis csupán négy bajnoki meccsen léphetett pályára. Kétszer kezdett, de lecserélték, kétszer pedig becserélték.

Burgos az interjúban hangsúlyozta, hogy jól érzi magát jelenlegi csapatában, nem is sérült, pozitív a hozzáállása, folyamatosan dolgozik, Pinter Attila mégsem számít rá. Bár azt is hozzátette, hogy nem mindenben ért egyet a vezetőedzővel.

– Beszélek a képviselőimmel, hogy januárban csapatot válthassak, mert nehéznek látom a helyzetemet. Mialatt Kecskeméten játszottam, két klub is érdeklődött irántam. A nevüket nem tudom, de a menedzsereim intézik, hogy ne legyen probléma a váltással – nyilatkozta Burgos.

Olvasói sztorik