NB I

Győzött Kovácsik együttese

Vasárnapi gyűjtőcikkünkben honfitársaink külföldi mérkőzéseiről olvashatnak!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban.

A válogatott szünet miatt a legtöbb bajnokságban nem rendeznek fordulót ezen a hétvégén, de azért néhány légiósunknak így sincs pihenője. Vasárnap három légiósunk játékát követhetjük figyelemmel.

Az olasz másodosztályban Kovácsik Ádám a kispadon kapott helyet a Carpi együttesében. A magyar kapus csapata a Modena otthonában győzött 3-2-re.
A Capri 13 forduló után a 11. helyen áll a Seria B-ben.

A Priskin Tamás nem került be az orosz második ligás Alanyija keretébe a Baltika elleni 1-0-ra megnyert találkozón. A válogatott támadó az előző két mérkőzésén háromszor talált a hálóba és csapata egyik legveszélyesebb játékosa, így kimaradása hátterében ismeretlen sérülés, vagy pihentetés állhat. Az Alanyija 23 forduló után a második helyen áll az orosz másodosztályban.

Filkor Attila csapata, a francia másodosztályú Chateauroux 2-0-ás vereséget szenvedett az országos kupában a negyedik ligás Mont-de-Marsan otthonában.

Olvasói sztorik