NB I

Ajándék edzőtábor a Haladásnak

A szakmai stáb egy jelentősebb összeget kap a várostól, amit arra költhet, amire akar.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Szombathelyi Haladás csütörtök délelőtti edzése előtt Puskás Tivadar polgármester, valamint Lazáry Viktor és Marton Zsolt alpolgármesterek a Rohonci úti stadion öltözőjében jártak, ahol meglátogatták a csapatot.

A városvezetők gratuláltak a jó szerepléshez, amit egy ajándékkal, konkrétan egy téli edzőtáborozási lehetőséggel honorálnak, valamint bejelentették, hogy a szakmai vezetés egy jelentősebb összeget kap, amit arra költ, amire akar. A pénz folyósítása már el is kezdődött.

Artner Tamás vezetőedző megköszönte a téli edzőtábor lehetőségét, azt mondta, nagy segítség ez, hiszen már évek óta nem volt a csapatnak része benne. A pénzzel kapcsolatban az elsődleges szempont, hogy azokkal a játékosokkal, akikkel hosszútávon terveznek, szerződést hosszabbítsanak, és hogy a játékosok nyugodtan mehessenek a téli szünetre, azaz minden prémium, tartozás ki legyen fizetve. Utána lehet csak esetleges erősítéseken gondolkozni.

Ezúttal is elmondta, hogy miután nagyon rossz a Kondics utcai pályák állapota, a Haladás telente gyakorlatilag nem tud hol edzeni. Lazáry Viktor azt válaszolta, hogy ezek a pályák is benne lesznek a stadion-rekonstrukciós programban.

Edzőtábor és jutalom tehát lesz, az persze továbbra is nagy kérdés, hogy a hátralévő három bajnoki és két Magyar Kupa-meccsre hol készül fel a csapat – írja a haladasfc.hu.

A beszélgetés során Jakab Csaba, kapusedző azzal a kérdéssel fordult a városvezetőkhöz, hogy mikorra várható a stadionfejlesztés elkezdése, és mennyi ideig fog tartani. A politikusok pontos időpontot nem tudtak mondani, de a fejlesztés nagyjából 16-18 hónapot fog igénybe venni. A Haladás edzéseit illetve meccseit pedig mindenképp Szombathelyen tartanák, a legjobb megoldás erre a Városligeti pálya fejlesztése lenne, amivel kapcsolatban már megkezdték az MLSZ-szel a tárgyalásokat.

Haladás-reakciók az emlékezetes Fradi-verés után:

Olvasói sztorik