NB I

Február végén rajtol az NB I

A magyar válogatott nem jutott ki a világbajnokságra, így egyszerű a helyzet.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az OTP Bank Liga 2013-2014-es idényének Versenykiírása, a bajnokság időrendjét érintő pontban kimondja, hogy a tavaszi szezon kezdetének időpontja a magyar válogatott világbajnoki részvételétől függ – írja a MLSZ honlapja.

Mostanra eldőlt, hogy a válogatott nem vesz részt a 2014-es, brazíliai világbajnokságon, ennek megfelelően az OTP Bank Liga tavaszi szezonja március első hétvégéjén (február 29-március 2.) kezdődik és 2014. június 1-jén ér véget.

A versenykiírás vonatkozó rendelkezése szerint a Magyar Kupa döntőjét május 17-én, szombaton rendezik, a Ligakupa fináléjának időpontja: május 13., kedd.

Az OTP Bank Liga 14. fordulójának időpontja november 8-10, míg a 15. fordulót, a nemzetközi FIFA-versenynaptárhoz igazodva, november 22-24. között rendezik meg. A-válogatottunk nem lép pályára a két forduló között, de az U21-es válogatott két Európa-bajnoki selejtezőt is játszik ebben az időszakban, ami érinti az élvonalbeli csapatok összeállítását, ezért indokolttá teszi a kéthetes bajnoki szünetet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik