NB I

A tizenkettedik forduló hiányzói

A következő kör eltiltottjai, illetve eltiltás közelében lévő játékosai ismét egy helyen!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legutóbbi mérkőzéseken is villantak a sárga, illetve piros lapok, így törvényszerű, hogy lesznek eltiltottjai az OTP Bank Liga 12. fordulójának. Összeállításunkból kiderül, mely csapatok nem állhatnak fel teljes kerettel, valamint kik azok a játékosok, akik könnyen az automatikus eltiltás sorsára juthatnak ebben a fordulóban.

MTK – Újpest FC

Péntek, 19 óra

A liláknál Pierre-Yves Ngawa kétmeccses eltiltása ezen a mérkőzésen telik le, így ő még nem állhat az új vezetőedző, Nebojsa Vignjevics rendelkezésére.

Debreceni VSC-TEVA – Lombard FC Pápa

Szombat, 14 óra

A hazaiaknál Bódi Ádám egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a kecskeméti piros lapja után. A Pápának is lesz két eltiltottja az előző fordulóban elkövetett vétsége miatt: Georges Henri Griffith piros lapja, Tóth Gábor ötödik sárgája miatt marad távol. Debreceni oldalról még Lázár Pál és Zsidai László esete lehet érdekes, ők jelenleg négy sárga lappal rendelkeznek.

Pécsi MFC-Matias – Kaposvári Rákóczi FC

Szombat, 16 óra

Egy játékost kell megemlíteni a két keretből: a kaposvári Addo a legutóbbi fordulóban begyűjtötte negyedik sárga lapját, így neki mostantól jobban kell vigyáznia.

Ferencvárosi TC – Mezőkövesd-Zsóry FC

Szombat, 16 óra

Mezőkövesdi oldalon Harsányi Zsolt és Fótyik Dominik sem állhat Véber György vezetőedző rendelkezésére. Előbbi egy, utóbbi három meccset marad távol piros lap miatt. A Fradinál mindenki bevethető.

Kecskeméti TE Phoenix-Mecano – MVM Paks

Szombat, 18 óra

Windecker József, Könyves Norbert és Fiola Attila után most már Kecskés Tamás is négy sárga lappal rendelkezik a vendégeknél. A KTE-ben nincs eltiltott, sem eltiltás közelében lévő játékos.

Szombathelyi Haladás – Diósgyőri VTK

Szombat, 20 óra

Iszlai Bence egymeccses eltiltást kapott az előző fordulóban összeszedett piros lapja után. Devecseri Szilárd, Nagy Gábor, Simon Ádám és Gyurján Bence pedig már négy sárga lappal áll. Diósgyőri részről teljes lesz a keret, és eltiltás közelében sincs senki.

Videoton FC – Bp. Honvéd

Vasárnap, 16.30

Székesfehérvári oldalon Marco Caneira és Paulo Vinícius fordulók óta nagyon fegyelmezett játékot mutat, továbbra is négy sárga lappal állnak mindketten. A Honvéd is teljes kerettel várja a találkozót, négy sárgája sincs senkinek.

Győri ETO FC – Puskás Akadémia FC

Vasárnap, 18.30

A győrieknél Nikola Trajkovics továbbra is négy sárga lappal rendelkezik. Eltiltottja nem lesz a találkozónak.

Olvasói sztorik