NB I

A tizenegyedik forduló hiányzói

A következő kör eltiltottjai, illetve eltiltás közelében lévő játékosai ismét egy helyen!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A válogatott-szünet előtti hétvégén is villantak a sárga, illetve piros lapok, így törvényszerű, hogy lesznek eltiltottjai az OTP Bank Liga 11. fordulójának. Összeállításunkból kiderül, mely csapatok nem állhatnak fel teljes kerettel, valamint kik azok a játékosok, akik könnyen az automatikus eltiltás sorsára juthatnak ebben a fordulóban.

Mezőkövesd-Zsóry FC – Sz. Haladás

Péntek, 19 óra

A mezőkövesdi Horváth Tamás két mérkőzésre szóló eltiltása ebben a fordulóban veszi kezdetét. A vendégeknél továbbra is Gyurján Bencének van négy sárga lapja.

Videoton FC – Puskás Akadémia FC

Szombat, 14 óra

A hazaiaknál Caneira és Vinícius rendelkezik négy sárga lappal. Nem lesz eltiltott ezen a találkozón.

Lombard FC Pápa – MTK

Szombat, 16 óra

A Pápánál Tóth Gábornak van négy sárga lapja, az MTK-nál nincs veszélyben egy játékos sem. Eltiltás miatt ezt a mérkőzést sem kell kihagynia senkinek.

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – Debreceni VSC-TEVA

Szombat, 16 óra

Eltiltott és eltiltás közelében lévő játékos sincs a két csapatban.

MVM-Paks – Diósgyőri VTK

Szombat, 18 óra

Windecker József és Könyves Norbert mellé Fiola Attila is feliratkozott a hazaiaknál. Mindhárom játékos négy-négy sárga lappal áll. A DVTK-nak nincs eltiltottja, sem veszélyben lévő játékosa.

Bp. Honvéd – Pécsi MFC-Matias

Szombat, 20 óra

A Honvéd légiósa, Raffaele Alcibiade begyűjtötte ötödik sárgáját a Fradi ellen, így ezt a fordulót automatikusan kihagyja. Pécsi részről – lapok miatt – nem lesz hiányzó.

Újpest FC – Győri ETO FC

Vasárnap, 16.30

A hazaiak játékosa, Pierre-Yves Ngawa két meccsre szóló eltiltást kapott. Litauszki Norbert és Bavon Tshibuabua pedig még mindig négy sárgával rendelkezik. Győri részről Nikola Trajkovics szerzett eddig négy sárga lapot, neki is figyelnie kell mostantól. Marek Strestík a Ligakupa után bajnoki meccsen is visszatérhet a pályára, hiszen a hét elején letelt az öt hónapos eltiltása.

Kaposvári Rákóczi FC – Ferencvárosi TC

Vasárnap, 18.30

A vendégeknél Muhamed Besics és Julian Jenner hagyja ki ezt a fordulót – mindketten rongálásért kapott büntetéseiket töltik ebben a fordulóban. A kaposváriaknál nincs eltiltott, sem négy sárga lappal álló játékos.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik