NB I

Kulcsár Dávidot ismét megműtötték

A Paks játékosa továbbra sem léphet pályára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kulcsár Dávid tavaly decemberben sérült meg, januárban megműtötték a térdét szalagszakadás miatt, majd napra pontosan kilenc hónap után ismét kés alá került. Egy ideje már a csapattal edzett, úgy nézett ki, minden rendben van vele. Arra készült, hogy hamarosan pályára lép, ehhez képest csütörtökön ismét felnyitották a térdet.

– Igaz, hogy már a fiúkkal együtt készültem, és teljes terhelést kaphattam, de sajnos ezt a lábam hol jól, hol rosszul viselte. Két napig rendben volt minden, két napig meg nem, rendre bedagadt a térdem – mesélte a klub honlapján Kulcsár Dávid. – Próbálkoztam gyulladáscsökkentőkkel, amik után pár napig jó volt minden, de később volt olyan is, hogy nem tudtam kinyújtani a lábamat. Konzultáltam az orvosommal, aki a korábbi beavatkozást is elvégezte, és arra jutottunk, hogy újabb műtétnek kell következnie. Arra gyanakodtunk, hogy esetleg a porccal lehet valami probléma. Csütörtökön műtöttek, és kiderült, hogy nem akkora a baj, mint gondoltuk, a porc és a szalagok rendben vannak. Viszont szövetdarabokat talált az orvos, amiket eltávolított, vagyis kitisztította a térdemez. Minden bizonnyal ezek a szövet darabkák okozhatták a gyulladást.

Egy ilyen beavatkozás után négy-hat hétnek kell eltelnie, hogy újra játszani tudjon valaki. Lehet, hogy Kulcsár az idei naptári évben még nem játszhat meccset, de a téli alapozásra már biztosan rendben lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik