NB I

Nem volt kedve Portugáliához

Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója megerősítette, hogy Rudolf Gergely külföldre igazolhatott volna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az átigazolási szezon lezárulta után Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója nyilatkozott a diósgyőri klub honlapján az elmúlt időszak eseményeiről, tapasztalatairól.

– Soknak tűnik az érkező és távozó játékosok száma, de szükséges volt ezt meglépni, hogy ütőképesebb csapatot tudjunk kialakítani – magyarázta a klubvezető. – Futács Márkó érkezése után kijelenthető, hogy teljes a DVTK kerete, most már azon dolgozunk, hogyha szükséges változtatnunk, akkor a téli átigazolási szezonban kik öltsenek diósgyőri mezt.

Rudolf Gergely távozásáról Kovács elmondta, hogy sikerült számára egy portugál klubot találniuk, amellyel a DVTK megállapodott a kölcsönadás részleteiről. Amennyiben elégedettek lettek volna a csatárral, komoly transzferdíj folyt volna be a diósgyőriek kasszájába, azonban Rudolf nem tudott dűlőre jutni a portugálokkal, ezért az üzlet meghiúsult.

– Most két győztes bajnoki mérkőzés után állunk, de tisztában vagyunk vele, hogy a kialakuló félben lévő csapatnak lesz hullámvölgye – folytatta Kovács Zoltán. – Ettől függetlenül a klubon belül és a csapat körül nyugalom van, mindenki a feladatára tud koncentrálni. Az OTP Bank Ligában minimális elvárás az 1-10. hely, de a tízedik helynél sokkal előrébb vágyunk. Ennek megfelelően alakítottuk ki a premizálási rendszert is, csak akkor jutnak pluszpénzhez a játékosok, ha az első hatban végzünk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik