NB I

Egyhangú esélyek

A fogadóirodák a magyar válogatott győzelméért fizetik a legkevesebb pénzt az észtek ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sajnos a pénteki világbajnoki selejtező alkalmával igazolódott, hogy nem véletlenül tartották a fogadóirodák előzetesen esélyesebbnek Románia győzelmét Magyarország ellen. Mint ismert, azt a meccset simán, 3-0-ra elveszítette csapatunk.

Kedden Észtország lesz az ellenfél, és nemzeti együttesünknek csak a győzelem az egyetlen esélye arra, hogy életben tartsa továbbjutási reményeit. Egervári Sándor együttese tehát nincs túl jó passzban, míg Észtország nagyon bravúrosan szerepelt, hiszen a 94. percig úgy nézett ki, megveri Hollandiát. Végül a világbajnoki ezüstérmes egyenlíteni tudott, de az észtek valószínűleg így is önbizalommal telve érkeznek Budapestre.

Ahogy azt a román meccs előtt is megtette a Rangadó.hu, most is utánanéztünk az esélyeknek a nagyobb fogadóirodáknál.

Tippmix: Hazai: 1.40; Döntetlen: 3.95; Vendég: 7.10

Bet365: Hazai: 1.44; Döntetlen: 4.75; Vendég: 8.00

Bwin: Hazai: 1.40; Döntetlen: 4.33; Vendég: 8.00

Betathome: Hazai: 1.40; Döntetlen: 4.30; Vendég: 6.80

Unibet: Hazai: 1.40; Döntetlen: 4.40; Vendég: 7.50

Betclic: Hazai: 1.38; Döntetlen: 4.30; Vendég: 8.50

Az összeállított listánkból jól látható, hogy még mindig a magyar győzelmet tartják a legesélyesebbnek, amire hasonló szorzók mellett lehet fogadni. A döntetlenek esetében sincs túl nagy eltérés. A legtöbb pénzt egy esetleges észt győzelemre fizetnének. Túl nagy eltérések itt sincsenek, bár érdekes, hogy a Tippmixen fizetnének ezért a Beathome után a legkevesebbet.