NB I

Marics már ősszel visszatérhet?

Úgy tűnik, október végén Pápán kezdheti a könnyített edzéseket a Lombard sérült csatára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tétmeccs nélküli hétvégét kihasználva a Pápa és Vidéke közéleti hetilap a bajnoki szezonból eddig eltelt időszak értékelésére kérte Árki Gábort, a Lombard FC klubmenedzserét.

– Úgy gondolom, a Lombard Pápa játékoskerete jóval erősebb most, mint tavaly volt. Hat forduló után tíz pontunk van, így jelenleg a negyedik helyen állunk a bajnoki táblázaton. Továbbra is az a célunk, hogy stabil középmezőnyhöz tartozó csapat legyünk, amelynek azért legyenek kiugró eredményei is. Olyanok, amelyekre az emberek felkapják a fejüket – mondta a klubvezető.

Árki arról is beszámolt, hogy bár az átigazolási időszak hajrájában sok sajtóhír látott napvilágot Tóth Bencével kapcsolatban, ő továbbra is a Lombard játékosa marad.

– Goran Maricsot júliusban megműtötték, és már lassan egy hónapja elkezdte Spanyolországban a rehabilitációs munkát abban a madridi egészségügyi komplexumban, ahol az operációt végezték. Folyamatos kapcsolatban vagyunk vele, Goran tudja a Lombard Pápa eredményeit, örül az eddigi szereplésünknek, és talán október végén már Pápán kezdheti el a könnyített edzéseket – mondta a klubmenedzser.

Olvasói sztorik