NB I

Továbbra is ellenállnak a debreceniek

A szurkolók jelmondata továbbra is: „Foci kell, nem regisztráció!”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön beszámoltunk a debreceni szurkolók közleményéről, amely ismét kulturáltan, érvekkel alátámasztva foglalt állást a kötelező regisztráció ellen. A klub részéről nem késett a válasz, amelyben a vezetőség továbbra is a szurkolói regisztráció mellett tette le a voksát.

Erre válaszként a drukkerek bejelentették, hogy határozatlan időre mindennemű tevékenységet beszüntetnek a DVSC labdarúgó-csapatának mérkőzésein.

„Az Ultras Debrecen határozatlan időre mindennemű tevékenységet beszüntet a DVSC labdarúgó-csapatának mérkőzésein. A klub tegnap közleményében tudatta velünk és a nagyvilággal, hogy ma Magyarországon ennyit ér egy majdnem 20 éves, szervezett lelátói támogatás. Csalódottságunk mérhetetlen, de továbbra is valljuk: foci kell, nem regisztráció! Amíg nem tapasztalunk pozitív változást a magyar labdarúgás berkein belül, addig szervezetten nem kívánunk asszisztálni az MLSZ és a klubok, szurkoló és labdarúgás ellenes szabályaihoz! Mi és a velünk egyetértő szurkolótársak továbbra is megtalálhatóak leszünk a DVSC labdarúgó-meccsek alkalmával a Hódos Rendezvénycsarnok büféjében valamint a DVSC női kézilabda-csapatának mérkőzésein!”

Ultras Debrecen 1994

Olvasói sztorik