NB I

Nehéz volt a debreceni levegő

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Győri ETO – Videoton 1-1

Pintér Attila, Győr: – Az első félidőben simán eldönthettük volna a találkozót. Lőttünk egy gólt, volt egy százszázalékos tizenegyesünk, amit nem kaptunk meg, és 2-3 ziccert is kihagytunk. Jó mérkőzés volt, biztos vagyok benne, hogy a nézők is jól szórakoztak. Nem született igazságos eredmény. Ha az egyik oldalon sárgát ér az adott szabálytalanság, akkor ugyanaz a másik oldalon is érjen azt. Ha nem sárgulnak be a középpályásaim, akkor bátrabban játszottak volna. De nem szeretnék a játékvezetővel foglalkozni. Meccsek óta nincs szerencsénk, a fordulópontokból nem jövünk ki jól. Ennek ellenére gratulálok a csapatomnak, és köszönöm a kitartó szurkolást a szurkolóinknak.

José Gomes, Videoton: – Mindkét csapat nyerni akart, mindkét fél gólt akart szerezni. Nem vagyok elégedett az eredménnyel. A Győr még nyeretlen a bajnokságban, négy pontjuk van, de úgy hiszem, versenyben lesznek a bajnoki címért. A 20. percig nem találtuk a helyünket, megzavart minket a Győr három belső védős játéka, de utána rendeztük a sorainkat. A mérkőzés nagy részében mi irányítottunk, ennek ellenére nem vagyok megelégedve az egy ponttal.

https://www.youtube.com/watch?v=A mérkőzés összefoglalója


Paks – Bp. Honvéd 1-1

Horváth Ferenc, Paks: – Küzdelmes mérkőzés volt, a pálya talaja kicsit megnehezítette a dolgunkat. Sajnálom a mérkőzés végét – futsal szabályok szerint játszottunk –, és nem lehetett a másikhoz érni. Dolgozunk tovább, azt gondolom mindkét csapat odatette magát, látványban jó mérkőzés volt a mai.

Marco Rossi, Honvéd: – A döntetlen egy megfelelő eredmény számunkra, a mérkőzés képe is ezt mutatja. A szünetben azt kértem a csapattól, hogy sokkal fentebb támadjuk le az ellenfelet, és akkor meglehet a megfelelő eredmény.


Debrecen – Ferencváros 4-1

Kondás Elemér, DVSC: – Az első félidőben nagyon nehéz volt a levegő, emiatt mind a két csapat játékosai panaszkodtak. A csapatom jó első félidőt produkált, az döntött a mi javunkra, hogy nagy akarattal játszottunk, a játékosok kisegítették egymást, és szerencsére gólokat is tudtunk lőni.

Ricardo Moniz, FTC: – Megvoltak a helyzeteink ezen a mérkőzésein is – elég csak Holmant említeni. A védelemben ezúttal is voltak hibák, amiket ilyen szinten nem megengedhetőek. Fontos, hogy Leonadro és Somalia visszatérjen a csapathoz, mert sebességben a csapat nagy erősségei lehetnek. A védelemben voltak hibák, de először játszottak ilyen felállásban a játékosok. A hibákat láttuk a kispadról is, ám Gerzonban és Adamsban is nagy lehetőség van.


Újpest – Mezőkövesd 6-1

Kozma István, Újpest: – Az eleje nehéz volt, hiszen jól kezdtünk, de a bekapott gól megfogott bennünket. Kellett 15 perc, hogy újra jöjjenek a támadások, és innen sikerült fordítani. Kellett már egy ilyen győzelem. Eddig is sok helyzetünk volt a mérkőzéseinken, most viszont jó százalékkal kis is használtuk őket.

Véber György, Mezőkövesd: – Tíz is volt közte. Tálcán kínáltuk a lehetőségeket az Újpestnek, ők pedig köszönték szépen, és berámoltak nekünk hat gólt. Ez a hozzáállás méltatlan az NB I-hez. Aludni kell erre a meccsre két-három napot. A megalázottságot kellett elviselnünk a vonal mellett. A félidőben próbáltunk egy még támadóbb szellemű csapatot pályára küldeni. Megvan a magam sara is, hiszen olyan játékosoknak is megszavaztam a bizalmat, akikről előzetesen nem éreztem úgy, hogy pályára kellene küldenem őket.


MTK – Pécsi MFC 0-1

Garami József, MTK: – Nagyszerűen védekezett a Pécs, és jól kontrázott. Az első félidőben itt is, ott is voltak lehetőségek, a második játékrészben viszont többet támadtunk, mint a pécsiek. Nehezen játszottuk át az ellenfelünket. A legnagyobb problémánk az, hogy elmaradnak a csatáraink egyéni megmozdulásai. A széleken nem tudtuk kihasználni az egy-egy elleni helyzeteinket, pedig ezekből lehetett volna támadásokat vezetni.

Lőrincz Emil, Pécs: – Nagyon boldogok vagyunk, sokat tett a csapat a győzelemért. Voltak fordulópontok a meccsen, de nekünk volt több nagy helyzetünk, nem érdemtelenül nyertünk. Pölöskey Péterről tudtuk, hogy milyen játékos, nem volt rizikós az, hogy a kezdőcsapatban kapott helyet. Lehet, hogy a következő mérkőzésen Grumiccsal együtt lesz ott a pályán. Tudtuk, hogy nehéz lesz megszerezni az első győzelmet. Fegyelmezetten játszottunk, ez az alap, és támadásban is sokkal többet vállaltunk. Négy nagy helyzetünk is volt a gól mellett, megérdemelten nyertünk. Gőcze Gergő is bizonyította, hogy jó képességű kapus.


Puskás Akadémia – Kaposvári Rákóczi 1-0

Lombard Pápa – Diósgyőr 0-1

Tóth Bálint, Pápa: – Ma egy öntelt, beképzelt, alulmotivált csapat lépett pályára. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően veszítettünk. A félidőben mondtam a csapatnak, ha így folytatják, kettő lesz a vége, és nem nekünk. Végül egy góllal kaptunk ki. A saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg, hogy milyen nehéz lesz ismét magunk mögé rakni a szerencsét. Nagyon nehéz időszak elé nézünk, de azon leszek, hogy időben észbe kapjanak a játékosaim.

Tomiszlav Szivics, DVTK: – Szerintem az idei legjobb meccsünket játszottuk. Az első félidő nagyon jól sikerült, minden nagyképűség nélkül mondom, megérdemeltük a győzelmet. Amikor már mi sem tudtunk gólt lőni, akkor lőtt helyettünk a Pápa. Magas iramú találkozó volt, ebben a tempóban még nem tudunk kilencven percet végigjátszani, de hetven percen keresztül jól futballoztunk. Egy jó ellenfelet győztünk le idegenben, ez a három pont kellett nekünk, mint egy falat kenyér. Az Újpesttel hétfőtől foglalkozunk, a csodálatos szurkolótáborunknak is szeretnénk bebizonyítani, hogy nem érdemtelenül szereztünk ma három pontot.


Kecskeméti TE – Haladás 1-1

Bekő Balázs, KTE: – Sokat tettünk a győzelemért, rettentő sok energiát mozgósítottunk, de egy pici hiba két pontunkba került. A mérkőzés nagy részében az történt, amit mi akartunk, a Haladás gyors játékosait sikerült semlegesíteni. Sokat éreztem ebben a meccsben.

Artner Tamás, Haladás: – A Kecskemét nagyon jól játszott, agilis, nehéz ellenfél volt. Az első félidőben ránk erőltették az akaratukat, és gyakorlatilag helyzet nélkül lőttek egy gólt. Az volt a gond, hogy a középpályán gyorsabb volt az ellenfél, ezért próbáltam változtatni a szünetben, gyorsabb játékosokat hoztam be, akik jól szálltak be a játékba. Bravúrpontot szereztünk a Kecskemét otthonában. Egy-egy után még volt lehetőségünk újabb gólt lőni, de innen elvinni egy pontot is bravúrnak számít.

Olvasói sztorik