NB I

Több játéklehetőséget szeretett volna

Kisebb sérülése után a jövő héten bemutatkozhat új csapatában a kölcsönkapott Szekeres Adrián.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szekeres Adrián személyében U20-as világbajnoki bronzérmest igazolt az élvonal egyik újonca, a Puskás Akadémia. A 24 éves védő a Videotontól érkezett egy évre kölcsönbe a felcsúti csapathoz.

A játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, némi rehabilitációs munkát követően, hamarosan bemutatkozhat új együttesében.

– Szerettem volna többet játszani, és ez idén a Videotonnál nem biztos, hogy megadatott volna számomra. Éppen ezért a klubbal közösen döntöttünk úgy, hogy ebben a szezonban kölcsönben a Puskás Akadémia FC csapatát erősítem majd – mesélte Szekeres Adrián.

A hétvégi, Paks elleni bajnokin még nem fog pályára lépni az új igazolás.

– Csütörtöktől már új csapatommal fogok készülni. Van egy sérülésem, amit még az első forduló előtt szedtem össze, ennek viselem még a nyomait, és a héten még nem is fogok tudni játszani, de bízom benne, hogy a jövő hétre már elmúlik, és bemutatkozhatok. Addig még hátra van egy kis rehabilitációs munka. A játékosok többségét ismerem, a beilleszkedéssel nem lesz gondom – mesélte a játékos, aki az MTK-tól igazolt Székesfehérvárra.

Szekeres Adrián szerint az első két fordulóban kicsit talán gátlásosan játszott a Puskás Akadémia.

– Az első mérkőzést a televízióban, a másodikat élőben tekintettem meg. Úgy gondolom, hogy mindenképpen több van a csapatban, mint amit mutattak magukból, és ezzel az edzők és a játékosok is tisztában vannak. Az első meccseit játssza az élvonalban a gárda, még a félősebb arcukat mutatták a srácok, de idővel ez egészen biztosan változni fog, hiszen nem véletlenül nyerték meg a másodosztályt az előző szezonban. Egy győzelem nagyon sokat jelenthet lélektanilag, hogy a gátlásukat picit levetkőzzék a fiatal játékosok, és azt adják ki magukból, ami bennük van – vélekedett Szekeres.

Olvasói sztorik