NB I

Feczesin az ukránoknál próbálkozik

Nem született gól a házigazda Debrecen, és az ungvári FK Hoverla felkészülési mérkőzésén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az ukrán élvonalban négy forduló után a kilencedik helyen álló FK Hoverla együttesét fogadta edzőmeccsen a DVSC. A vendégeknél pályára lépett Feczesin Róbert, aki az elmúlt években Olaszországban futballozott, de korábban volt a Loki játékosa is. Legutóbb az olasz másodosztályból búcsúzó Ascoli csapatát erősítette, de nem hosszabbította meg a szerződését, így szabadon igazolhatóvá vált.

A nagy hőség ellenére jó iramú mérkőzésen az ungváriak birtokolták többet a labdát, de a hajdúságiak előtt adódott több helyzet. Czvitkovics Péter háromszor került közel a gólszerzéshez, de rajta kívül Pölöskey Péter és Slimane Bouadla is betalálhatott volna. A hazai védelem jól végezte a dolgát, mindössze egy Feczesin-lövésnél kellett játékba avatkoznia Polekszicsnek.

A szünet után sem változott a játék képe, továbbra is a vendégeknél volt többet a labda, egy gólt is rúgtak, amit azonban les előzött meg. A DVSC-nél Bouadlának és Horváth Zoltánnak volt ígéretes lövése. Az utolsó húsz percben már inkább a látogatóknak voltak lehetőségei, de nem találták el a kaput, Novakovicsnak egyszer kellett védenie – tudósít a debreceni klub honlapja.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Debreceni VSC-TEVA – FK Hoverla (ukrán) 0-0
Debrecen-Pallag
DVSC: Polekszics (Novakovics, a szünetben) – Nagy Z., Trninics, Máté II P., Brkovics – Slimane Bouadla, Spitzmüller (Króner, a szünetben), Czvitkovics, Rezes (Dombi, a szünetben) – Pölöskey (Horváth Z., 60.), Szécsi M. (Bud, a szünetben). Edző: Kondás Elemér

Olvasói sztorik