NB I

Sólyom hátán repül a Fradi?

Nem kizárt, hogy a Sólyom Hungarian Airways lesz a Ferencváros tőkeerős szponzora.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sólyommal szárnyalhatnak a zöld-sasok?

Miután Orbán Viktor miniszterelnök a Puskás Akadémia honlapjának adott interjújában arról beszélt, hogy a „Fradinak hamarosan lesz kérője, erősebb és nagyobb, mint bárki másnak”, megindultak a találgatások, ki lehet a titokzatos támogató.

A Blikk már a hétfői számban írt arról, hogy külföldről érkezhet a pénz. Nos, a Sólyom Hungarian Airways ománi és Egyesült Arab Emírségek-beli befektetők támogatásával alakult meg, 1200 milliárd forintos vállalkozás. Vágó József vezérigazgató nem erősítette meg, de nem is cáfolta a napilap értesüléseit.

– Cégünk valóban tervezi, hogy támogatja majd a tömegsportot. Jelentős összeget kívánunk erre fordítani – nyilatkozta Vágó József, aki nem árulta el, hogy mennyit fektetnek a sportba. – Hamarosan minden kiderül majd, de kiemelkedő összegről van szó. Az FTC labdarúgócsapatának jelenleg a klub a tulajdonosa, s nem is tervezik, hogy eladja az együttest. Kubatov Gábor elnök többször is úgy nyilatkozott, hogy inkább egy tőkeerős szponzort keresnek. A Sólyom Hungarian Airways is támogatóként lehet jelen a Fradi életében.

Olvasói sztorik