NB I

Szalai nyerésre áll a háziversenyben

A felkészülés során mutatott jó formáját elnézve nem kizárt, hogy Szalai Ádám lenyomja Huntelaart.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kiemelt témaként foglalkozik a Schalke 04 két csatára, Klaas Jan Huntelaar és Szalai Ádám háziversenyével a legtekintélyesebb német futballszaklap, a kicker.de.

A cikk emlékeztet rá, hogy a felkészülés során eddig mindkét játékos hat-hat gólt lőtt, de a magyar támadó hétfő este duplázott Lipcsében, így átvette a vezetést. Huntelaar ráadásul sérült, izomhúzódás miatt nem játszott a 2-1-re megnyert mérkőzésen, márpedig ez a magyar játékos malmára hajthatja a vizet.

A Kicker szerint kiegyensúlyozott teljesítményével Szalai nem biztos, hogy csak a gólok számában előzte meg holland riválisát, aki a felkészülés kezdete óta nem mondta el, mi a véleménye arról, hogy a rotáció jegyében nem egyszer kiszorult már magyar csapattársa miatt a kezdőből.

Bár Szalai korábban leszögezte, hogy bármilyen formában, akár a kispadról beszállva, Huntelaart támogatva is készen áll arra, hogy csapatát segítse a Bundesliga-szezonban, de az edzőmeccseken látott gólörömei és testbeszéde is elárulja, hogy neki is fontos lenne, ha ezt a házicsatát megnyerhetné

Olvasói sztorik