NB I

Továbbra sem alhat el a Maccabi

Nehéz helyzetből, kétgólos hátrányból várja a Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóját a Győri ETO.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Maccabi Tel-Aviv 2-0-ra megnyerte a szerda esti első mérkőzést. A találkozót követő sajtótájékoztatón előbb az izraeliek vezetőedzője, Paulo Sousa beszélt arról, hogy nekik ezúttal minden bejött, az eltiltott Pintér Attilát helyettesítő Farkas József pedig elmondta, miből kellett volna több. Abban mindkét edző egyetértett, hogy nem lefutott a visszavágó – írja az ETO honlapja.

Farkas József, a Győri ETO másodedzője: – Nagyon sajnálom, hogy kettő-nullás vereséget szenvedtünk, nagyszerűen játszottak. Maximálisan kihasználták a helyzeteinket, nekünk is voltak helyzeteink, sokkal több futás kell. Sokkal bátrabb játékot kell játszani, a null-kettes hátrány sok, de mindent el fogunk követni, hogy gólt, vagy gólokat tudjunk szerezni. Kulcsmomentum volt a mi gólunk, amit nem adtak meg, sokkal több egyéni vállalkozás, egyéni kezdeményezés kellett volna. Többet kell majd kezdeményeznünk a kinti mérkőzésen. Nem fogjuk feladni, az biztos!

Paulo Sousa, a Maccabi Tel-Aviv vezetőedzője: – Ma minden összejött a csapatomnak, de természetesen ezután is tiszteljük és erős ellenfélnek tartjuk a Győrt. Elégedett vagyok a játékkal, hiszen egy erős csapattal találkoztunk, de jól felkészültünk belőlük és a második félidőben már az történt a pályán, amit mi akartunk. Jó taktikát dolgoztunk ki és a gólratörő játékunk végül meg is hozta a kétgólos sikert. Ugyanakkor továbbra sem dőlünk hátra, nem aludhatunk el, kellőképpen fel kell készülnünk a visszavágóra is. Hogy előny volt-e, hogy a Videotonnál dolgoztam? Igen, egyértelmű előny volt, hiszen ismertem, tudtam, mi vár ránk és ezt a tudást a játékosoknak is átadhattam, ez meg is látszódott a játékunkon. Mindig az a legjobb csapat, amelyiknél vagyok, most az a Maccabi.

A vendégcsapat Jicakinak a 76. és Albermannak a 94. percben szerzett góljával nyert Győrben. A visszavágót jövő kedden rendezik Tel-Avivban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik