NB I

Elköszöntek a szerb játékostól

Eldőlt, hogy az edzőmeccsen tizenegyest hibázó Mladen Popovics nem lesz a Haladás futballistája.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtök délelőtt már nem edzett a Haladással a hétfő óta próbajátékon szereplő szerb Mladen Popovics. Az Ajka elleni edzőmeccs második félidejére beálló, egy tizenegyest kiharcoló, ám azt elrontó csatárra nem tart igényt Artner Tamás.

– Úgy döntöttünk, hogy nem igazoljuk le Popovicsot – mondta a vezetőedző a klub honlapján. – Jó játékos, de nem az a típus, akit keresünk. Gyors, jól cselező futballistára lenne szükségünk, és bár akadtak nagyon jó dolgai, nem volt benne extra.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője elmondta, bár Jagodics Márk szerdán már az NB II-es FC Ajka csapatában játszott a felkészülési meccsen, úgy döntöttek, mégis marad a Haladásban. Skriba Máté viszont egy évre kölcsönben Ajkán folytatja pályafutását, Farkas Márk pedig Gyirmóton futballozik egy esztendőt.

A klubvezető úgy nyilatkozott: Rózsa Dániel ügye lezárult, marad Szombathelyen.

– A diósgyőriek és a mi álláspontunk között jelentős volt a különbség. Dani remek szezonon van túl, ő az első számú kapusunk, csak nagyon jó ajánlat esetén válnánk meg tőle – magyarázta Tóth Miklós.

Az ügyvezető szavaival ellentétben a Rangadó.hu úgy értesült, hogy a 29 éves kapus ügye még egyáltalán nem zárult le, sőt! Mivel a DVTK ragaszkodik hozzá, tett egy újabb ajánlatot érte a szombathelyieknek.

Olvasói sztorik