NB I

Kapott egy négyest az Újpest

A KSC Lokeren 4-1-re megverte az Újpestet, felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nincs már az újpesti kerettel Leopold Novak és Admir Terzics, nekik megköszönte a stáb a próbajátékot, Kevin Kis viszont a mai meccsen is bizonyíthatott.

Kabát Péter és Tshibuabua egyaránt bokasérülés miatt hagyta ki a mérkőzést, Hisham Abdallah Said, Sztaniszavljevics és Proesmans pedig továbbra is rehabilitációs munkát végez – írja az újpesti klub honlapja.

A második percben Vanaken 14 méterről, kapásból védhetetlen gólt ragasztott a jobb sarokba (1-0). A tízedik percben Harbaoui hét méterről fejelt a kapu bal oldalába egy beadást (2-0). A 16. percig kellett várni az első újpesti helyzetre, ekkor Balogh Balázs szögletét Lázár Bence fejelte kapura, ám a kapus a gólvonal előtt meg tudta fogni a labdát.

Az ellentámadásból Harbaoui bólintott ismét életveszélyesen, de ezúttal pár centit tévedett, így a labda a kapufán csattant. A 29. percben Taravel 26 méteres szabadrúgását Balajcza kiszedte a bal alsó sarokból, de a kipattanót Overmeire négy méterről a kapuba pofozta (3-0). Öt perccel később Jarmo Ahjupera szépített, az észt támadó Vasziljevics beadását fejelte öt méterről a kapu bal alsó sarkába (3-1). A hatvanadik percben Harbaoui 18 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (4-1).

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

KSC Lokeren (belga) – Újpest FC 4-1 (3-1)

Újpest: Balajcza – Vermes, Mihajlovics, Antón, K. Kis – Simon K., Vasziljevics, Eninful, Balogh B. – Ahjupera, Lázár B. Csere: Nagy J., Litauszki, Molnár S., Erős R., Toricska, Horváth R. Edző: Kozma István

Gólszerző: Ahjupera (34.)

Olvasói sztorik