NB I

Wagué nem marad Debrecenben

A közeljövőben minden csapatrészből lesznek távozók Debrecenben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mamadou Wagué elhagyja a DVSC csapatát. A francia védő februárban érkezett fél évre, de megsérült. A bajnokság végén játszott néhány meccset az NB II-ben, majd a nyári felkészülést elkezdte az első csapattal, de az a döntés született, hogy a klub nem ajánl új szerződést a labdarúgónak – áll a Loki honlapján.

A jelenleg Debrecenben készülő játékosok közül várhatóan többen is máshol folytatják pályafutásukat. Az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, addig nagy valószínűséggel kapus, védő, középpályás és támadó is távozhat a csapattól.

A korábban kölcsönben szereplő játékosok közül van, aki már végleg elhagyta a Lokit: Salami a cseh Teplicéhez, Éles Szilárd a Mezőkövesdhez igazolt, míg Nagy Róbert és Oláh Gergő a Balmazújváros labdarúgója lett.

Sigér Dávid és Balajti Ádám kölcsönben szerepel majd Mezőkövesden, Gál Mátyás és Engel Alex szintén kölcsönbe ment a Vasashoz. Bényei Balázs, Huszák Tamás, Vinicius Galvao és Szilágyi Péter az elmúlt időszakban kölcsönben voltak más kluboknál, valószínűleg végleg távoznak átigazolási díj ellenében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik