NB I

Elmaradt a Kecskemét meccse

Az alföldiek az időjárás miatt nem tudtak játszani az osztrákokkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az albán Skenderbeu vírusos megbetegedésekre hivatkozva lemondta a KTE elleni, szerdai felkészülési mérkőzést, de a magyar klub talált egy ellenfelet, ám végül az osztrák Austria Salzburg sem tudott pályára lépni, mert a meccs helyszínén özönvízszerű eső volt, amely lehetetlenné tette, hogy érdemi keretek között lehessen mérkőzést játszani, így elmaradt a találkozó.

– Sajnos fölösleges mérgesnek lenni, az időjárást nem tudjuk megváltoztatni. Egyelőre még képlékeny, hogyan módosul a program, ma egy tréninget, csütörtökön egymás közti játékot iktatunk be, majd az ebédet követően hazafelé vesszük az irányt. Az elmaradt meccset jó lenne pótolni, azon vagyunk, hogy szombatra esetleg találjunk ellenfelet, hiszen a próbajátékosok szempontjából is fontos lenne még hétvégén egy újabb teszt. Dolgozunk rajta, remélhetőleg sikerül csapatot találni – mondta a KTE honlapján Bekő Balázs vezetőedző.

A kecskemétieknek gyorsan sikerült megoldást találniuk az elmaradt szerdai meccs pótlására: szombaton a DVSC edzőkomplexumában játszanak a kupagyőztes ellen, a mérkőzés 11 órakor kezdődik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik