NB I

Horváth Ferenc lesz az edző

A kecskeméti tréner költözése biztosra vehető, bár még mindig nincs hivatalos bejelentés. Bekő Balázs pótolhatja a KTE-nél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Több más sajtóorgánum mellett a Rangadó.hu is úgy értesült, hogy szombaton eldőlt, ami már hetek óta lógott a levegőben: Horváth Ferenc lesz az MVM Paks vezetőedzője.

Már Tomiszlav Szivics távozása után azt rebesgették, hogy a KTE trénere az atomvárosba költözik, de történetet nehezített Horváth Ferenc élő szerződése. Nos, úgy tűnik, hosszas tárgyalási folyamat után most került pont az ügy végére, id. Haraszti Zsolt és Rózsa Pál megállapodtak egymással.

A negyvenéves Horváth Ferenc egy rövid időszakot játékosként is eltöltött Pakson. Edzőként a Ferencváros utánpótlásában kezdett dolgozni, majd Vecsés, Szigetszentmiklós és Kecskemét következett.

Ami a KTE kispadját illeti, sokáig az a hír járta, hogy ismét a Szigetszentmiklós edzője érkezhet az alföldiekhez, Zoran Kuntics személyében, igen ám, de az SzTK-Erima vezetői nem örültek, hogy ismét el akarják csábítani élő szerződéssel rendelkező vezetőedzőjüket. Éppen ezért nem csoda, hogy a híradásokban felbukkant egy másik név: Bekő Balázsé…

A Videoton 2011-es bajnoki címéből Mezey György segítőjeként vette ki a részét, a legutóbbi szezonban pedig az NB III-as Budaörs edzője volt.

A Rangadó.hu érdeklődésére Bekő Balázs elmondta, tárgyalt már a kecskeméti vezetőkkel, de megállapodás még nem született. Abban maradtak, hogy hétfőn folytatják a megbeszéléseket.

A sajtóban megjelent híreket a kecskeméti klub a hivatalos honlapján kommentálta:

Tisztelt Szurkolóink, Szimpatizánsaink, Támogatóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit a médiában keringő hírekről:

Mint, ahogy Sallói István a médiában elismerte, a Paks valóban hivatalosan is megkeresett minket Horváth Ferenccel kapcsolatban. Ahogy a múltban a játékosmozgásról, úgy jelen esetben is csak hivatalos fejleményekről szeretnénk beszámolni.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően, a jövőben is minden konkrét fejleményről, azonnal beszámolunk honlapunkon. Szeretnénk türelmet kérni szurkolóinktól jelen esetben is.

A megkereséssel párhuzamosan, természetesen megkezdtük a tárgyalásokat a jelöltekkel is, amennyiben a Pakssal megegyezés születne. A klubok abban állapodtak meg, hogy a hétfői rajtig mindenképpen le kell zárni a kérdést.

A csapat felkészüléséhez kapcsolódó hír még, hogy hétfőn délután 4-kor találkozik először a keret a Széktói Stadionban.

Olvasói sztorik