NB I

Családbarát a győri stadion

Ismét a Győri ETO nyerte a Családbarát Stadion-versenyt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ahogy 2011-ben, úgy ezúttal is a Győri ETO FC nyerte a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Sport Televízió által meghirdetett Családbarát Stadion-versenyt.

A Sport TV-nek az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményéből kiderült, hogy a győztes egymillió forinttal, valamint a Sport TV felületén 10 millió forint értékű reklámkampánnyal gazdagodott. Előbbi összeget olyan célra használhatja fel, mellyel szurkolói számára még kedvezőbb, vonzóbb feltételeket teremthet.

A verseny az alapján dőlt el, hogy a Sport TV és az MLSZ helyszínen tartózkodó kollégái pontozólapokat töltöttek ki, többek között az infrastruktúrát, a hangulatot és a gyerekek, családok számára kínált egyéb kikapcsolódási lehetőségeket figyelembe véve. A pályán is bajnok győriek a maximális 75 pontból 66,4-es átlagot értek el és a Videotont, valamint a Diósgyőrt megelőzve végeztek az élen.

Horváth Cs. Attila, a Győr klubmenedzsere szerint egyébként is biztosan lettek volna akciók és rendezvények, de a kampány miatt pluszerőket mozgósítottak.

A Sport1 július 6-án 18 órától tűzi először műsorára azt a 60 perces filmet, amelyet a klubok családbarát kezdeményezéseiről készítettek.

Olvasói sztorik