Hírek

Ismét díjazzák a családbarát stadiont

Két év után ismét versenyt hirdet az élvonalbeli klubok között a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Sport TV a leginkább családbarát stadion címért.

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A pontozólapokat a Sport TV kollégái és az MLSZ ellenőrei töltik ki, a szezon végén pedig kiderül, melyik magyar stadion és melyik magyar klub végez az élen abban a versenyben, amelyet 2011-ben az ETO Park, illetve a Győri ETO nyert meg – olvasható a Sport TV pénteki közleményében.

Az osztályzás olyan szempontok szerint zajlik majd, mint a létesítmények infrastruktúrájának (büfék, mellékhelyiségek) minősége, a hangulat, a rendezői magatartás és a gyermekek, családok számára kínált egyéb kikapcsolódási lehetőségek.

Az idei győztesnek az egymillió forintos pénzdíj mellett – amelyből 500 ezret az MLSZ, 500 ezret a Sport TV ajánlott fel – a Sport TV tízmillió forint értékű reklámfelületet biztosít a 2013–2014-es szezon Sport1-en és Sport2-n közvetített futballmérkőzéseinek környezetében.