NB I

A PMFC rendezte tartozását

A pécsi csapatot működtető gazdasági társaságnak már nincs hátraléka az adóhatóság felé.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu kedden megírta, hogy a cégjegyzék adatainak tanúsága szerint a PMFC és a Lombard Pápa focicége ellen is végrehajtást kért az adóhatóság. Cikkünk felkeltette a bama.hu érdeklődését, ezért megszólaltatták Feleki Attilát, a pécsi klub ügyvezető igazgatóját.

– Számtalan cég életében előfordul, hogy időnként vannak gondjai. A PMFC-Matiasnál korábban voltak a NAV-val kapcsolatos fizetési nehézségek, akkor az adóhatóság tényleg végrehajtást kért, ami ilyenkor szokásos eljárás. De ez már a múlté. A klublicencnek és a nevezési feltételeknek megfeleltünk. Ami pedig az internetes forrást illeti, elítélem azt, amikor valaki nem néz utána valamilyen ügy jogi hátterének és felelőtlenül írogat ezt-azt, aminek a valóságtartalmáról nem győződött meg.

A magunk részéről egyrészt megértjük, hogy morcos a klubvezető, ha ilyen kényes témáról faggatják, másrészt nagyon kíváncsiak lennék, mire gondol, amikor a konkrét ügy valóságtartalmáról való meggyőződésről beszél? A cégjegyzék nem elég meggyőző? Jó lenne ellenőrizni? Igen ám, de a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál konkrét adózóra vonatkozóan – az adótitok szabályaira való tekintettel – nem áll módjukban tájékoztatást adni…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik