NB I

Külföldről is érdeklődnek Pollák iránt

NB I-es csapatok mellett török és arab kérői is vannak az Újpestről távozó védőnek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Öt év után távozik az Újpesttől a csapat balhátvédje, Pollák Zoltán. A 29 éves játékos ebben az idényben szorult ki a lila-fehérek kezdőcsapatából, és igyekezete ellenére már nem sikerült tartósan visszaverekednie magát a keretbe. Csupán hét bajnoki mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben, ebből mindösszesen egyszer volt kezdő. Az NB II-ben sem jutott sokkal több játéklehetőséghez, így a felek úgy döntöttek, hogy nem hosszabbítják meg az idény végén lejáró szerződését.

Kiss Józseftől, az International Football Manager Kft. játékos-ügynökétől megtudtuk, a hazai élvonalból és külföldről is vannak érdeklődők a válogatott védő iránt.

– Több NB I-es csapat is érdeklődik Zoltán iránt – tájékoztatta honlapunkat Pollák menedzsere. – A magyar élvonalból négy csapat keresett meg bennünket, hogy szeretnék leigazolni, emellett vannak külföldi, például török és arab kérői is. Azonban még nagyon az út elején járunk, felelőtlenség lenne bármit is kijelenteni. Nem könnyű ilyenkor csapatot találni a játékosoknak, hiszen rengeteg labdarúgónak jár le a szezon végén a szerződése. A honi mezőnyben viszont sokat számít, hogy ismert, elismert játékosról van szó, komoly tapasztalattal rendelkezik. Az a célunk, hogy minél több lehetőséget kínáljunk Zoltánnak, hogy ezek közül ő választhassa ki a számára legmegfelelőbbet.

A menedzser azt is elmondta, békében vált el a játékos a lila-fehérektől, és rendezetlen anyagi ügyekről sincs szó.

– Nem volt semmi konfliktus az Újpest és az ügyfelem között. Lejárt a szerződése az együttesnél, így távozott a klubtól. Minden juttatását megkapta a vezetőktől, békében köszöntek el egymástól. Tudtuk, hogy nem akar az Újpestnél maradni, kevés lehetőséghez jutott idén. 29 évesen természetesen mindenki a lehető legtöbb játékidőre vágyik, ezért keresünk most új csapatot neki – magyarázta Kiss József.

Olvasói sztorik