NB I

Megoperálták Torghelle Sándort

A Videoton csatárán egy tavaly nyári sérülés miatt kellett rutinműtétet végrehajtani.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Torghelle bal csípőjére még tavaly nyáron, Törökországban, a Trabzonspor elleni Európa Liga-mérkőzésen esett rá az egyik török játékos, s azóta rendszeresen voltak visszatérő panaszai.

– Egy specialista professzorral konzultálva arra a döntésre jutottunk, hogy a szezon végén műtétre kerül sor – nyilatkozta a fehérvári klub honlapján Dr. Gyarmati Erik csapatorvos. – Ez egy csípő-artroszkópos beavatkozás volt, ami annyit jelent, hogy két kis lyukon keresztül hatoltak be az ízületbe, és ott egy apró, az ízületi tok széléről letörött porcdarabot távolítottak el, ami időközönként beakadt a két ízületi felszín közé, és ez okozta a panaszait. Ez az operáció rutinműtétnek számít, és teljesen rendben lezajlott. Torghelle Sándorra most néhány hét pihenés vár, de a felkészülést – ha nem is százszázalékos intenzitással – a csapattal együtt elkezdheti.

Torghelle Sándor tavaly nyár óta rendszeresen visszatérő fájdalmat érzett a csípője környékén. Az orvosi vizsgálatok eredményeit figyelembe véve a rutinműtét mellett döntött.

– Azért most került erre sor, mert így kell a legkevesebbet kihagynom. Most két hét szünet következik, a nyári felkészülést pedig együtt kezdhetem el a csapattal, bár nyilván az elején még könnyített edzésmunka vár rám. A közérzetem egyébként nagyon jó, egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy néhány napja egy műtéten estem át – mesélte a rutinos csatár.

Olvasói sztorik