NB I

Megoldották a gödör-ügyet

Luque hiába állítgatta a labdát a tizenegyes előtt, mindig begurult a gödörbe, de szerdán gyeptégla-cserét hajtottak végre Diósgyőrben, hogy ne forduljon elő a vasárnapihoz hasonló eset.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Érdekes, burleszkszerű eset történt vasárnap a Diósgyőr–Kecskemét mérkőzésen. A 11. percben büntetőhöz jutottak a hazaiak, José Luque letette a labdát a kijelölt pontra, ám onnan mindannyiszor begurult egy gödörbe. Amikor a büntetőpont mellé helyezte a labdát, a játékvezető adott engedélyt a lövésre, ezért a borsodiak középpályása kénytelen volt a lyukból lőni. Próbálkozása nem sikerült jól, lapos lövését a kecskemétiek kapusa hárította.

Mint utóbb kiderült, a meccset megelőzően eseti kezelésként homokkal lett feltöltve a tizenegyes-pont, de mivel ez a megoldás kevésnek bizonyult, szerdán mindkét büntető-pontnál gyeptéglacserét hajtottak végre, így hasonló szituáció többet nem fordul elő.

A klub három pályagondnokot alkalmaz, illetve kapcsolatba léptek egy gyepspecialista agrárszakemberrel, aki szakmailag felügyeli a pályaápolást, és instrukciókkal látja el a pályagondnokokat – írja a boon.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik