NB I

Gyerekzsivaj az Újpest edzésén

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A rajzpályázat győztesei a Haladás elleni bajnokin a kezdés előtt a pályára kísérhetik kedvenceiket, ráadásul az utolsó hazai mérkőzésre külön meglepetéssel is készülnek azoknak a gyermeknek, akik csoportosan, kísérőkkel érkeznek a Szusza Ferenc Stadionba! A belépés a csoportok számára természetesen ingyenes lesz.

A gyerekekhez kapcsolódó állandó programja még a klubnak, hogy a játékosok általános iskolás osztályoknak tartanak testnevelésórákat. Csütörtökön fordítottak egy kicsit a megszokott forgatókönyvön, hiszen ezúttal a közeli Karmel Kiskertje Katolikus Óvoda csoportjai látogatták meg Kabát Péteréket.

A kicsik hamar birtokukba vették a székházat, kipróbálták a kényelmes kispadokat és azt is, hogy milyen érzés lehet a játékoskijárón keresztül kivonulni.

Ezt követően egy kis meglepetés következett, mindkét oldalnak. A gyerekek a kétkapus játék közben lelkesen szurkoltak a játékosoknak, aztán amikor Marc Leliévre hármat fújt a sípjába, a lányok és a fiúk rögtön a pályára szaladtak. A kapusok alig győzték hárítani a lövéseket, a mezőnyjátékosok leginkább a cselezgetést gyakoroltatták a picikkel, Christ és Tshibuabua pedig rögtönzött francia nyelvórát tartott az óvodásoknak. A program végén természetesen nem maradhatott el a minden bizonnyal eddigi legalacsonyabb átlagéletkorú Újpest-csapatkép sem.